Japonske ročno izdelane krtače za lase najvišje kakovosti


NAŠE KRTAČE UPORABLJAJO FINALISTI Alternative Hair Show London 2018


Zastopstvo za Slovenijo


Profesionalne krtače za lase so izdelane iz naravnih mehkih ščetin divje svinje v kombinaciji s ščetinami iz sinteznega polimernega materiala, ki ga odlikuje izjemna odpornost na toploto (do 230 ºC) - na ta način so združene prednosti naravnih in umetnih materialov, kar omogoča širok spekter rabe krtač.Ročaj krtač je v celoti iz bukovega lesa, antistatičen in zaradi ergonomske oblikovanosti omogoča dober oprijem.Ročna izdelava in raba najboljših materialov zagotavljata izredno dolgo življenjsko dobo krtač tudi ob vsakodnevni ali profesionalni rabi v frizerskih salonih.

Krtače se uporabljajo tako za ravnanje ali razčesavanje las, kakor tudi za oblikovanje las s sušilcem. Primerne so za vse vrste las, ne dražijo lasišča, povečajo volumen in občutno skrajšajo čas sušenja las.

Strokovnjaki priporočajo rabo krtač z naravnimi ščetinami zaradi sorodstvene vezi z lasmi, saj tako človeške lase kot dlako divje svinje sestavlja keratin. Naravne ščetine ustvarjajo manj trenja in so tako prijaznejše do las. Obenem te krtače naravno maščobo z lasišča porazdelijo po celotnih laseh in jih tako navlažijo na naraven način ter jim dajo želen sijaj.

V ponudbi imamo krtače različnih velikosti. Vse krtače so v predelu ščetin prevlečene s slojem aluminija, ki omogoča hitrejšo in enakomerno porazdelitev toplote, zaradi česar se lasje bistveno hitreje posušijo.

Krtače z aluminijevo prevleko – odlične za sušenje las!POZOR!!! Pri sušenju las s krtačo mora znašati odmik sušilca od ščetin minimalno 1cm, da ne pride do poškodb sintetičnih ščetin, ki so sicer odporne na toploto kar do 230 stopinj Celzija. Posamezni sušilci las lahko na svojem toplotnem viru v notranjosti proizvedejo vroč zrak, višji od navedene mejne temperature. Izbirate lahko med naslednjimi velikostmi:


Model Cena Slika
NB 36 (premer 36mm) cena: 79.80€ (-20%) = 63.84€ - DDV vključen
NB 40 (premer 40mm) cena: 79.80€ (-20%) = 63.84€ - DDV vključen
NB 46 (premer 46mm) cena: 79.80€ (-20%) = 63.84€ - DDV vključen
NB 50 (premer 50mm) cena: 79.80€ (-20%) = 63.84€ - DDV vključen
NB 56 (premer 56mm) cena: 79.80€ (-20%) = 63.84€ - DDV vključen
NB 70 (premer 70mm) cena: 82,60€ (-20%) = 66.08€ - DDV vključen

Ob nakupu vseh 6 velikosti krtač, leseno stojalo gratis!


Vse navedene cene vsebujejo DDV. Za naročilo ali dodatne informacije nas pokličite na tel. št. 040 422 016 ali studiodeluks@gmail.com.


Vzdrževanje krtač:


Da bi lase ohranili čiste in zdrave, je potrebno krtače redno čistiti. Najprej z izčesavanjem z glavnikom s krtače odstranimo lase, ki so ostali med ščetinami. Nato krtačo potopimo v vodo, ki smo ji predhodno dodali malo blagega šampona – dolgotrajno namakanje v vodi ni potrebno. Na koncu krtačo le še speremo pod tekočo vodo in posušimo na zraku.