Salon in storitve


Zaposlimo frizerja/ko, za DeLuks PRO team! Info +386 (0)40 422 016.

Najdete nas v zgornji etaži poslovne stavbe Trg svobode 12 na trboveljski tržnici (v neposredni bližini trgovskega centra Spar). Pred stavbo je možno brezplačno parkiranje.


Salon studio DeLuks

Naše glavno poslanstvo je, vam ohranjati zdrave in negovane lase z kvalitetnim striženjem, kar vam posledično prihrani čas z urejanjem frizure.

Po zgledu salonov glavnih evropskih frizerskih hiš, ki določajo trende modnega striženja in inovativnega pristopa tako pri vsakdanjem delu kot tudi med izobraževalnim procesom v frizerski dejavnosti, ponujamo svojim strankam sodoben pristop, strokovno svetovanje, predvsem pa najmodernejše tehnike striženja, barvanja in spenjanja las.

Kreativnost in strokovna usposobljenost pa se zlijeta v eno pri ustvarjanju lastnih kolekcij, s katerimi razveseljujemo naše stranke, prezrte pa ne ostanejo niti pri strokovni javnosti ali konkurenci.

Odpiralni čas:

Ponedeljek: 13:00 - 20:00
Torek: 13:00 - 20:00
Sreda: 13:00 - 20:00
Četrtek: 7:00 - 15:00
Petek: 7:00 - 14:00
Sobota: 8:00 - 13:00
Nedelje in prazniki zaprto


Žensko, moško in otroško striženje

 • Predhodno osebno svetovanje o striženju in Vašem stilu.
 • Kreativno moško striženje oz risanje s strojčkom - hair tatoo.
 • Urejanje brade, fade look.
 • Izdelava svečanih frizur za poroke, maturantski plesi, praznovanja, z zahtevnimi tehnikami spenjanja las, uporaba lasnih vložkov in drugih dodatkov za končno navdušujočo podobo.
 • Tao masaža lasišča.
 • Globinska nega las in spenjanje.

Prodaja kozmetike in pripomočkov

 • Svetovanje in prodaja celotnega asortimana negovalne in "styling" lasne kozmetike vrhunskega proizvajalca L'Oréal Professionnel.
 • Kreativno moško striženje oz risanje s strojčkom - hair tatoo.
 • Prodaja gladilcev las, keramičnih navijalcev, difusorjev, krtač in ostalih frizerskih pripomočkov.
 • Prodaja kvalitetnih ogrinjal za striženje.
 • Darilni boni.


O blagovni znamki L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunska francoska blagovna znamka lasne kozmetike z dolgoletno tradicijo. Spada pod okrilje svetovno znane družbe L’Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Ta mladi kemik je razvil posebno formulo za barvanje las, ki je kmalu postala priljubljena med pariškimi frizerji. Danes, več kot sto let pozneje, ta blagovna znamka pomaga svojim strankam, da odkrijejo lepoto in samozavest.

Izdelki L’Oréal Professionnel so razviti s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju z najboljšimi frizerji.

V širok portfelj blagovne znamke spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike, kot so barve za lase, izdelki za styling, pa tudi šamponi, maske in drugi izdelki za nego las, ki jih uporabljajo frizerji in stilisti po vsem svetu. Lasna kozmetika L’Oréal Professionnel je jamstvo, da svojim lasem privoščite resnično le najboljše.

Blagovna znamka je del pomembnih svetovnih modnih revij in postavlja nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L’Oréal Professionnel.

Luka Holesek je bil 6 let demonstrator za prestizno znamko L’Oréal Professionnel , katero uporablja pri storitvah ze vec kot 20 let.

Loreal Expert


Strokovnost

Vse naše storitve izvajamo z najvišjo stopnjo strokovne usposobljenosti, katere nenehno izboljšujemo z obiski različnih šolanj in seminarjev doma in v tujini.

 • CMC technical seminar diploma.
 • Letna izobraževanja v Londonu (Sassoon Academy).
 • Izobraževanje v sodelovanju z L'Oréal Professionnel.
 • Izobraževanje na ZGAT academy.


Zgat Academy

Diploma iz obraževanja 2019 ZGAT academy:
Zgat Academy

Diploma iz obraževanja 2018 ZGAT academy:
Zgat Academy

Diploma iz obraževanja ZGAT academy:
Sassoon Academy

Nekaj utrinkov iz obraževanja Sassoon Academy v Londonu:
Nekaj utrinkov iz akademije 2013